Qandala Tanácsadó Számviteli Szolgáltató és Leltározó Kft.

Üdvözöljük!

 

Keressen meg a

Facebook-on!

Cégünk azoknak a cégeknek, szervezeteknek is segítséget nyújt, amelyek saját erővel kívánják végrehajtani leltározási teendőiket.

Számukra a leghatékonyabb leltározási metodika, gépesítési elgondolás, szabályzat kidolgozásával kívánjuk enyhíteni a leltározás terheit.

Kérésre operatív utasítást készítünk, szervezzük, irányítjuk, kiértékeljük és dokumentáljuk a leltározási tevékenység minden mozzanatát.

Tárgyi eszközök

Készletek

Szoftver

 

Cégünk egyik legfőbb profiljává nőtte ki magát a leltározási tevékenységek támogatása, végrehajtása, leltározó szoftver fejlesztése. Ezen belül cégünk számára a legtöbb feladatot a tárgyi eszközök leltározása adja. Vállaljuk teljes cégek, cégcsoportok, szervezetek tárgyi eszközeinek minden típusú leltározását.

Bővebben...

 

Munkamódszerünk:

Munkamódszerünk általános sémája:

helyzetfelmérés, leltározási metodika elkészítése, jóváhagyatása a Megbízóval,

leltározandó eszközök adatállományának átvétele,

szoftverünk adatállományába való importálása,.......

....

Bővebben....

 

Cégünk 2012. évben kifejlesztette a saját készletleltározó szoftverét, amely sikerrel használt már több üzlet és raktár mennyiségi számbavételénél.  A fejlesztés célja, hogy cégünk új lehetőségként üzletek, raktárak, egyéb áru és készlettároló helyek leltározását is elvégezhesse.


Bővebben...

 

Cégünk saját tárgyi eszközleltározó szoftvert fejlesztet, első sorban önön tevékenységének támogatására, majd később az igény felmerülése kapcsán, leltározását önerőből megoldó Ügyfelei számára is elérhetővé tette. 2012. évtől használatba vettük a készletleltározó programcsomagunkat is.

 

Bővebben...